3e editie
Overleven op Zuid
18 september 2021

Yesss, er komt weer een Overleven op Zuid! Het is de 3e editie van dit toffe talentenpodium voor de artiesten van Zuid. En jij kunt meedoen...

Zijn jouw squad en jij de nieuwe Broederliefde? Heb jij alleen of met je crew de moves van Timor? Zing je als Davina? Kun jij net zo goed balletjes hoog houden als Touzani? Ben je net zo grappig als Jandino en Soundos; of misschien wel grappiger dan die twee bij elkaar?  

Geef je dan nu op als artiest voor Overleven op Zuid!

Het is op zaterdag 18 september aanstaande en start om 14.15 uur in de grote zaal van het nieuwe Theater Zuidplein (als artiest ben je eerder aanwezig i.v.m. de generale repetitie, tijd volgt). Dansen, rappen, acteren, zingen, muziek maken, cabaret, urban sports; het kan allemaal! 

Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen. 

Laat gelijk weten of je je familie of vrienden meeneemt, want ook voor het publiek zijn veel minder (gratis) kaarten beschikbaar vanwege de nog geldende maatregelen (publiekskaarten reserveren gaat via de website van Theater Zuidplein). Wij zorgen voor een hapje en drankje voor de artiesten en een drankje voor het publiek. 

Tot de 18e!

Overleven op Zuid

Overleven op Zuid biedt open podia voor jonge artiesten uit Rotterdam-Zuid. Kinderen en jongeren tot achttien jaar krijgen de kans hun talenten te laten zien aan hun familie, vrienden, klasgenoten, buren; aan heel Rotterdam-Zuid! Alles is mogelijk; optreden met dans, theater, cabaret, bikes, enzovoort. De evenementen vinden zowel in theaters, huizen van de wijk als in de buitenruimte plaats. Op deze wijze worden talenten zichtbaar gemaakt, en ouders, kinderen en de verschillende wijken met elkaar verbonden.

Contact

Voor boekingen of vragen betreft onze artiesten kunt u contact opnemen met ons via info@archmanagement.nl of gebruik maken van het contactformulier. 

Stel een vraag