OVER ONS

ARCH MANAGEMENT

Arch Management is een sociaal managementbureau opgericht door Archell Thompson en Jettie Medema voor (en met) jongeren in Nederland en op Curaçao. We bieden een platform voor talent en tegelijkertijd hebben we oog voor hoe het met de jongeren thuis gaat, op school en op straat. Arch staat voor een boog of poort naar een oplopende lijn en groei.

Archell is storyteller/theatermaker/kunstenaar en artiest bij Het Huis van Asporaat. Jettie is onder andere directeur bij Stichting Citysteward Rotterdam, met een passie voor jeugd en veiligheid. Zij zijn beiden betrokken bij de jongeren in Rotterdam en Curaçao. En hebben daarom de handen ineen geslagen voor de jeugd, met een accent op hen die met dansen, zingen, rappen, muziek maken, en/of creatief bezig zijn. 

Arch Artist Management
Arch Artist Management is een maatschappelijk artiestenbureau en biedt een aantal jonge talenten een podium. Daarnaast is er contact met het thuisfront en ondersteuning op het gebied van weerbaarheid, communicatie, zelfredzaamheid, plannen en het nakomen van afspraken, budgetteren, statusbewustzijn, het maken van de juiste keuzes, het ontwikkelen van sociaalemotionele vaardigheden, incasseringsvermogen en omgaan met teleurstellingen.

Bij Arch geloven we erin dat vanuit jong talent mooie en vooral positieve ontwikkelingen kunnen ontstaan.

Naast het artiestenbureau is er een Arch Event Team en komen er Arch Street Teachers. Arch Communications verzorgt mede de communicatie, met en voor jongeren. 

Arch Event Management
In het team van Arch Event Management werken jonge meiden/moeders die affiniteit hebben met het organiseren van evenementen. Een aantal keer per jaar wordt door hen Overleven op Zuid, Arch Party en Rotterdam Dance Event (RDE) georganiseerd, voor de jeugd van Rotterdam-Zuid.

Arch Street Teachers
Bij Arch leiden we ervaringsdeskundigen op tot gastdocent; middels Arch Street Teachers. Onze straatdocenten nemen het publiek mee in hun verhaal en maken taboe- en schaamteonderwerpen bespreekbaar. Hierbij valt te denken aan armoede en schulden, kindermishandeling, pesten, criminaliteit, werkeloosheid.

Arch Communications
De communicatie van Arch wordt grotendeels gedaan door jongeren. Zowel Instagram als de externe communicatie c.q. nieuwsbrieven worden door of in samenwerking met jong talent bijgehouden, ontwikkeld en geschreven. Want wie kan nu beter voor en met de jeugd communiceren dan de jeugd zelf?

Overleven op Zuid
Overleven op Zuid biedt open podia voor jonge artiesten uit Rotterdam-Zuid. Kinderen en jongeren tot achttien jaar krijgen de kans hun talenten te laten zien aan hun familie, vrienden, klasgenoten, buren; aan heel Rotterdam-Zuid! Alles is mogelijk; optreden met dans, theater, cabaret, bikes, enzovoort. De evenementen vinden zowel in theaters, huizen van de wijk als in de buitenruimte plaats. Op deze wijze worden talenten zichtbaar gemaakt, en ouders, kinderen en de verschillende wijken met elkaar verbonden.

Contact

Voor boekingen of vragen voor wat betreft onze artiesten kunt u contact opnemen met ons via info@archmanagement.nl of gebruikmaken van het contactformulier. 

Stel een vraag